Compact Grande

Rendkívül sokoldalúan felhasználható BBQ és grill sütő, kemence és tűzrakó hely

A BBQ Mania Compact termékcsalád tökéletes választás a profi grillezéshez és BBQ-záshoz, ebben az eszközben valóban kompromisszumok nélkül süthetünk mindkét stílusban. 

Egyszerre 3 rácson BBQ-zhatunk benne, pluszban 1 tepsi behelyezésére is van lehetőség, így 4 szinten készíthetjük el az ételeinket. A szintek között nagy távolság található, így nem okoz problémát nagyobb húsdarab (pl. marhaszegy, marhaoldalas) megsütése sem.

A faszéntartó kosár magassága grillezéskor 4 különböző pozícióba állítható. 

Grillezéshez egy vastag, magas anyagtartalmú, sík grillrács került legyártásra, amely rendkívül megbízhatóan tartja az állandó hőmérsékletet, nem utolsó sorban pedig könnyen takarítható.

A tűztér ajtaján található levegőbeömlő nyílás fokozatmentesen állítható, ennek segítségével szabályozható a sütő hőmérséklete.

A sütő oldalain 2 felhajtható asztalka került elhelyezésre, amin a sütési eszközeinket tárolhatjuk. Alján akasztó található további eszközöknek, csipeszeknek.

A felnyitható fedél közepén egy pontos és strapabíró hőmérő van.

A sütőbe további hőmérők bevezetésére is van lehetőség.

A sütőinket magas anyagtartalom és kiváló minőség jellemzi. A grillrács, a deflektorlap és a faszéntartó kosár 6 mm, a sütő szerkezete 3 mm, a sütőrácsok pedig 2 mm vastagságú acéllemezből készültek.

Felhasználási lehetőségek:

– A sütő alkalmas hidegfüstölésre füstölőkígyó segítségével (pl.: sonka, szalámi, kolbász, halak, sajtok) és melegfüstölésre is.

– 105-130 fokon klasszikusan BBQ-zhatunk low and slow hőtartományban deflektorral.

– 140-150 fokon BBQ-zhatunk hot and fast hőtartományban deflektorral.

– 170-180 fokon grillcsirkét, csülköt, porchettát és minden bőrös húst süthetünk a deflektor kivételével.

– A csülökre és porchettára rápiríthatunk 210-220 fokon, ha azt szeretnénk, hogy ropogós legyen.

– 250 fokon süthetünk benne kenyérféleségeket, süteményeket, 300 fok felett pedig pizzát. 

– Grillezéskor az elkészítés igényeinek megfelelően bármely hőfok elérhető a faszénkosár magasságának és a légbevezető nyílás állítsával. 

– A sütőtérben a lógatva sütéshez egy pálca kerülhet behelyezésre, amelyre nem csupán húsainkat lógathatjuk, hanem egy bográcsot is kényelmesen beakaszthatunk.

– A sütőben ételeinket elkészíthetjük cserép- és kerámiaedényben, wokban, vaslábasban és serpenyőben is, de nyárson sütésre és kürtöskalácssütésre is van lehetőség.

– A deflektorlap pizzasütő vasként is használható, illetve tökéletes krumplilángost, lepényeket, tortillát vagy grillzöldségeket és hamburgert is süthetünk rajta.

 A Compact sütő tartozékai:

  • 1 db grillrács (amely BBQ-záshoz is alkalmas)
  • 2 db sütőrács
  • egy GN rozsdamentes deflektor edény (amelybe sót vagy vizet tehetünk)
  • egy deflektor vaslap
  • egy pálca a lógatva sütéshez
  • 2 db felnyitható asztalka
  • 1 db strapabíró hőmérő


A Compact Grande sütő méretei:
szélesség (asztalok nélkül): 500 mm
szélesség (lehajtott asztalokkal): 680 mm
szélesség (felhajtott asztalokkal): 1200 mm
mélység: 700 mm
magasság: 1120 mm
Grillrács mérete: 450×620 mm, 1 db
Sütőrács mérete: 400×600 mm, 2 db
Rácsok közötti távolság: 130 mm, legfelül 170 mm
Teljes sütőfelület (3 db rács + 1 db tepsi): 9.280 cm2

A Compact Grande sütőt nagyobb családi, baráti összejövetelekre ajánljuk, illetve olyan vendéglátósoknak, akik szeretnék étlapjukat BBQ fogásokkal bővíteni. Rácsonként kényelmesen elfér például: fektetve 2 nagy db sertésoldalas, ugyanebből állítva 6 db, 1 db nagy sertéslapocka (kb. 8 kg), 1 nagy amerikai marhaszegy (7-8 kg), 2 db kiterített csirke, 12 db csirkecomb, 3 db sertéstarja, 2 db porchetta.

599.000 Ft,

amely mellé ajándékba adunk egy 29.900 Ft értékű egész napos BBQ vagy Steak Tréninget, ahol bemutatjuk a sütő részletes használatát. 

Van további kérdésed?

Menü